Handel-og Leveringsbetingelser

BETALING

Vi modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Mobilepay.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.
Beløbet bliver først trukket på din konto ved afsendelse.

LEVERING

Forventet total leveringstid: 2-5 dage
Teeboks.dk efterstræber at, afsendelse af ordrer indgået før kl. 15 på hverdage bliver sendt samme dag. Ordrer indgået efter kl.15 på hverdage, bliver først afsendt dagen efter. Ved travlhed kan der gå 2-3 dage før afsendelse.
Vi sender ikke om søndagen, så ordrer indgået efter kl. 13 lørdag, bliver sendt afsted mandag.

Vi sørger for levering med GLS til modtageren.
GLS: 1-2 hverdage. Mulighed for både pakkeshop og hjemmelevering.

Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Teeboks.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS.

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Teeboks.dk naturligvis en ny leverance uden beregning. Er dette ikke muligt gives pengene for den manglende leverance retur.

Ved hjemmelevering, gøres der opmærksom på, at kunden bærer risikoen for varen, efter den er leveret til kundens adresse, om det er i postkassen eller hængt på døren.

Teeboks.dk kan derefter ikke drages til ansvar for forsvundne pakker, når disse er leveret på kundens adresse.

REKLAMATIONSRET

Teeboks.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til Teeboks.dk indenfor rimelig tid.
Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Teeboks.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

REKLAMATIONSRET REKLAMATION OG VARERETURNERING

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelsen rettes til:

Teeboks.dk@gmail.com

Teeboks.dk

Toften 2

6830 Nørre Nebel

Varereturnering foregår også til denne adresse. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller pakker leveret til en pakkeshop. Returnering af en ordre lagt på vores webshop www.teeboks.dk skal sendes til overstående adresse.

Returnering kan ikke ske ved at nægte modtagelse af en pakke. Når du har modtaget pakken kan du benytte dig af vores returservice ved at bestille en GLS returlabel på vores webshop.

REFUSION

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved at sætte pengene tilbage til den betalingsmetode du valgte ved købet.

HVIS DU FORTRYDER DIT KØB (FORTRYDELSESRET)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du har 14 dages fortrydelsesret for varer som du ikke har taget i brug.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os senest 14 dage efter du har modtaget din ordre. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet hvor varen er afsendt til den er leveret ved os.

Du bedes ligeledes udfylde vores returseddel.

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

– du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

GENERELLE FORBEHOLD
Vi tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer, afgiftsændringer, prisstigninger fra leverandører ol.

Teeboks.dk
Claus Andersen
Hyldeknægten
CVR. 19715299
Tel: 40161610
Mail: teeboks.dk@gmail.com

Fredensvej 9
6800 Varde